Innvendige produkter

Plissegardiner

Farge, kvalitet, og betjening gir alle store muligheter. Vi har plissegardiner med forskjellige funksjoner, de kan heves, senkes eller samles på midten. Vi lever de variantene du vil ha, og vi vil hjelpe deg å finne det som passer best for deg.

Lamellgardiner

Tidsriktig og moderne i alle typer rom, de skjermer mot sollys og innsyn samtidig som du kan nyte utsikten. Lamellene kan enkelt vinkles og trekkes helt eller delvis til siden. Vi leverer lamellgardiner i et utall farger og kvaliteter, og tilpasser de til vindusfasong og størrelse.

Rullegardiner

Våre rullegardiner kommer i høy kvalitet og vi har samtidig et bredt utvalg av stoffer og farge. Forskjellig lystetthet på stoffene gjør at rullegardinene tilpasses dine rom. For ekstra sikkerhet tilbys også noen i flammehemmende stoff.

Plisse dobbel tekstil

Vi tilpasser Plisse Dobbel Tekstil gardiner til dine rom. Med funksjoner som svevefunksjon eller heving og senking dekkes behovet du har. Farge, kvalitet, og betjening gir alle forskjellige muligheter. Vi har et bredt utvalg, og vi vil hjelpe deg å finne det som passer best for deg.

Persienner

Vi gir deg utallige muligheter med våre løsninger på persienner av høyeste kvalitet. De skjermer mot sollys og hindrer innsyn samtidig som helhetsinntrykket av interiøret i din bolig heves.

This website uses cookies. By clicking 'Accept' you agree to our use of cookies.

Accept